English | Ελληνικά

Eπιτυχημένη ιστοσελίδα

Πίσω στο blog

Δημοσιεύθηκε την 8/8/11

Eπιτυχημένη ιστοσελίδα

Αρχικά καθορίστε το κοινό στο οποίο θέλετε να απευθυνθείτε. Έπειτα δομήστε τον δικτυακό σας τόπο με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες και οι προσδοκίες του κοινού αυτού. Είναι πολύ σημαντικό η ιστοσελίδα σας να αντανακλά τις αξίες των μελλοντικών σας πελατών.

Σιγουρευτείτε ότι η ιστοσελίδα σας είναι εστιασμένη στο στόχο τον όποιο θέσατε όπως η προώθηση των προϊόντων σας, η επίδειξη των υπηρεσιών σας κοκ. Διατηρήστε τον προσανατολισμό την ιστοσελίδας σταθερό.

Ένας νεός επισκέπτης, από την στιγμή που θα ανοίξει την σελίδα σας, θα παραμείνει σε αυτή από 10 μέχρι 30 δευτερόλεπτα. Μην τον κάνετε να περιμένει αρκετό χρόνο μέχρι να φορτώσει η σελίδα, χρησιμοποιώντας μεγάλες εικόνες και εντυπωσιακά εφέ. Εκμεταλευτείτε το χρόνο αυτό, τοποθετώντας κάτι ουσιαστικό στην ιστοσελίδα που θα τραβήξει την προσοχή του.

Δημιουργήστε ένα ξεκάθαρο και κατανοητό μενού. Αν ο επισκέπτης χαθεί στην πλοήγηση, θα κλείσει την σελίδα και θα ψάξει την πληροφορία κάπου αλλού.

Χρησιμοποιήστε καλογραμμένα και στοχευμένα κείμενα. Μελετήστε το περιεχόμενο της σελίδας και βεβαιωθείτε ότι μεταδίδει το σωστό μήνυμα. Ελέγξτε πάντα τα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη των κειμένων.

Δημιουργήστε μία καλαίσθητη ιστοσελίδα. Δε χρειάζεται να βάλετε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου επάνω της. Γραμματοσειρές, εικόνες και χρώματα πρέπει να συνδυάζονται αρμονικά.